Kære Kunde.
Som bekendtgjort lukker de mindre butikker indtil der kommer nyt fra regeringen. Vi er mange erhvervsdrivende som ser en hård tid i møde.
Pif paf puf vil stadig være åben for salg og bestillinger på : Instagram, FB, pif-paf-puf.dk og Tlf 31371023. Vi er i butikken dgl fra 11-15 til udlevering og evt dørsalg
Vi leverer gratis i Storkøbenhavn, og sender til resten af landet med Postnord.
Hvis du kunne tænke en virtuel fremvisning af et eller flere produkter kan vi sagtens lave en aftale om dette. Tak for støtten

Cybex Pallas G isize

2.499,00 kr
På lager
Oversigt
En 2-i-1 autostol der vokser med dit barn, hele vejen igennem deres barndom - fra baby til preteen. Dit barn er beskyttet af en sikkerhedspude indtil de vejer 21 kilo. Derefter er bliver sikkerhedspuden fjernet, og autostolen er spændt fast med bilens seler, som giver en pålidelig beskyttelse indtil at barnet er 150 cm høj (Cikra 12 år )
I flere år har forældre valgt autostole fra Cybex Pallas linje for at holde deres børn sikre. Pallas G i-Size er den seneste model i den prisvindende serie, autostolen yder pålidelig sikkerhed i over 10 år. 2-i-1 autostolen vokser med dit barn, giver den optimale support til hvert et step i barnets udvikling. I de tidlige år af barnets levetid, er der en ny og forbedret sikkerhedspude, der giver en forbedret sikkerhed, komfort, og frihed til at bevæge sig i, og gør det nemmere end nogensinde før at få barnet sikret i autostolen. Den justerbare nakkestøtte hjælper med at holde dit barns hoved i en sikker position, når barnet falder i søvn på køreturen. Pallas G i-size er det perfekte valg i flere år, altid klar til at beskytte dit barn Ring evt for andre farver end de viste.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cybex Pallas G isize