Kære Kunde.
Som bekendtgjort lukker de mindre butikker indtil der kommer nyt fra regeringen. Vi er mange erhvervsdrivende som ser en hård tid i møde.
Pif paf puf vil stadig være åben for salg og bestillinger på : Instagram, FB, pif-paf-puf.dk og Tlf 31371023. Vi er i butikken dgl fra 11-15 til udlevering og evt dørsalg
Vi leverer gratis i Storkøbenhavn, og sender til resten af landet med Postnord.
Hvis du kunne tænke en virtuel fremvisning af et eller flere produkter kan vi sagtens lave en aftale om dette. Tak for støtten

Bugaboo Stardust rejseseng

1.849,00 kr
På lager
Oversigt
Bugaboo Stardust er den nye innovative rejseseng med babyindsats. Så bliver det ikke nemmere. Lanceres 1/2 2021. Men kan forudbestilles.

Bugaboo Stardust er den seneste nyhed fra dem. Det er en super nem og meget brugervenlig rejseseng, modsat flere andre på markedet. Den kommer med en nyfødt indsats, som er nem at lyne på. Babyindsatsen kan anvendes op til 6 kg, herefter lynes den bare af. Når dit barn ligger i selve sengen kan den anvendes til ca 3 års alderen. Der medfølger, som altid med Bugaboo, en rigtig god madras. Sengen er let og kommer med en taske der beskytter den på rejsen/turen.

Sort eller grey melange

Godnat og sov godt :) 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bugaboo Stardust rejseseng