Kære Kunde.
Som bekendtgjort lukker de mindre butikker indtil der kommer nyt fra regeringen. Vi er mange erhvervsdrivende som ser en hård tid i møde.
Pif paf puf vil stadig være åben for salg og bestillinger på : Instagram, FB, pif-paf-puf.dk og Tlf 31371023. Vi er i butikken dgl fra 11-15 til udlevering og evt dørsalg
Vi leverer gratis i Storkøbenhavn, og sender til resten af landet med Postnord.
Hvis du kunne tænke en virtuel fremvisning af et eller flere produkter kan vi sagtens lave en aftale om dette. Tak for støtten

Besafe iZi Flex FIX i-Size

2.699,00 kr
På lager
Oversigt
BeSafe iZi Flex FIX i-Size er en unik højrygget selestol til børn mellem 100-150 cm, som kombinerer tårnhøj sikkerhed med fremragende komfort og fleksible justeringsløsninger. Enkel montering og plads til tre personer på én sæderække.
iZi Flex FIX i-Size har netop fået det flotte testresultat “Good” i alle testkategorierne af det tyske testinstitut, ADAC, i 2018 Spring udgaven. Det er den eneste selestol, som både formåede at få en fremragende sidekollisionscore på 1,2 og flotte resultater for dens rumlighed og for ikke art optage meget plads i bilen. iZi Flex FIX i-Size er den perfekte kombination af sikkerhed, komfort og pladsfleksibilitet. Markedets første højryggede selestol, der opfylder de nyeste sikkerhedsregler. Hos BeSafe glæder vi os over den nye autostolsregulering UN R129-02, og fejrer det med lanceringen af markedets første højryggede selestol, som opfylder de nyeste sikkerhedskrav. Vores splinternye højryggede selestol beskytter dit barn med sikkerhedsforanstaltninger, der rækker langt udover de nye sikkerhedskrav. Takket være dens smarte funktioner, fremragende sikkerhed og komfort samt pladsbesparende evne, vandt iZi Flex FIX i-Size den prestigefyldte Kind + Jugend Innovation Award 2017 i kategorien «World of Travelling Kids».
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Besafe iZi Flex FIX i-Size