Pif Paf Puf er en babyudstyrsbutik som også sælger legetøj. Vi har eksisteret siden 1996 på Østerbro i København. Vi har en lang tradition for at sælge økologiske og bæredygtige produkter til den lille familie. Pif Paf Puf var den første butik som introducerede flere af de brands, som i dag er velkendte og veletableret på det danske marked som Bugaboo, Mountain Buggy Bumbleride, Leander og mange flere , hvilket betyder at vi har stor erfaring med de produkter vi sælger. Vi har eget værksted og er servicecenter for en række velkendte og mindre kendte mærker.

 

Vi sætter en ære i at yde en god service. Vores ansatte har en høj grad af produktkendskab, og vi kan derfor give en kompetent vejledning og rådgivning på et solidt fagligt grundlag. Vi kan ofte prismatche   - ja faktisk være billigere end andre spillere på markedet.

 

Når man handler i en fysisk butik som Pif Paf Puf, følger der en god service og rådgivning med. Det betyder blandt andet, at man som kunde aldrig vil gå fra butikken med uforrettet sag, hvis man mod forventning skulle opleve problemer med sit køb. Vi kan således tilbyde, at låne en vogn eller et stel, hvis det skulle blive nødvendigt.

 

Hvis du/I handler hos Pif Paf Puf og ikke ønsker at få dine/jeres ting med hjem før fødslen, opbevarer vi det gerne for dig/jer i butikken.

 

Man er altid velkommen i butikken på Strandboulevarden men du/I kan også foretage dine/ jeres indkøb på vores Webshop