Pif Paf Puf - kun for børn

Pif Paf Puf er en virksomhed bestående af en fysisk butik og en webshop. Babyudstyrsbutik beliggende på strandbouldevarden 108 Østerbro København.

 Pif Paf puf er en 20 år gammel virksomhed som startede med at sælge brugt babyudstyr men det har udviklet sig til at vi kun sælger nye combivogne og udstyr.

 I vores udstyrsbutik findes et stort udvalg af babyudstyr. Vi har alt fra combivogne, klapvogne, senge og autostole til stofbleer, flasker, sutter og legetøj.

Idet Pif Paf Puf har eksisteret i 20 år har vi en stor viden og erfaring inden for babyudstyr og legetøj. Vi er Danmarks ældste forhandler af Mountain Buggy og Bugaboo. Vi er endvidere også servicecenter for disse.

I Pif Paf Puf kan du finde adskillige kvalitetsmærker, fordi vi sætter kvalitet og god service højt. Det vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse og vi ønsker derfor at tilbyde de bedste produkter.

Vi ønsker at vores website vil matche vores fysiske butikkers store og unikke sortiment men da dette endnu ikke er tilfældet må du meget gerne kontakte os hvis du søger noget specielt - måske har vi det i butikken og kan dermed alligevel sende det til dig.