Spørgsmål og svar

Her kan du finde svar på en række af de mest almindelige spørgsmål. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail på pifpafpuf@io.dk eller kontakte os på tlf. 35 43 11 40

Produktsikkerhed
Indeholder nogle af jeres varer Phthalater?
Nej, alle vores varer opfylder gældende dansk lovgivning og dette betyder bl.a. at legetøjet ikke må indeholde Phthalater. Vi forhandler kun legetøj som er CE mærket.

Leveringstid
Jeg har lige bestilt nogle varer, hvornår kan jeg forvente at modtage dem?
Vi afsender din ordre indenfor 1-3 hverdage. Ønsker du en bestemt leveringsdato er du velkommen til at skrive det under ”kommentarer”. Vi sender altid en mail med et Track & trace nr., når din pakke er afsendt. Således har du mulighed for at følge den på www.post.dk

 Varen er udsolgt
Jeg vil gerne bestille en vare, men den er udsolgt. Hvad gør jeg så?
Vi er lagerførende af hele vores sortiment, men det kan forekomme, at enkelte varer bliver udsolgt i en periode. Du er altid velkommen til at kontakte os og spørge, hvornår de forventes på lager igen – eller hvis du ønsker at blive kontaktet når varen kommer lager.

Bestilling
Jeg har lavet en ordre hos jer. Hvordan kan jeg være sikker på, at I har fået den?
Når du har afsluttet din bestilling, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på den mailadresse, du har oplyst. Modtager du ikke en ordrebekræftelse straks, kan det skyldes, at ordren ikke er gennemført eller at mailadressen ikke er korrekt.

Gave sendes direkte til modtager
Jeg vil gerne have sendt en gave direkte til modtageren. Kan jeg det?
Vi sender dagligt gaver direkte til modtageren og du vælger blot den ønskede leveringsadresse.
Vi pakker altid flot og præsentabelt ind og husk, at du under kommentarer kan skrive den tekst du ønsker som skal stå på kortet. Hvis du ønsker en bestemt leveringsdato, kan du tilføje denne under kommentarer.

Indpakning
Jeg vil gerne have varerne pakket ind, hvad koster det?
Vi tilbyder altid gratis indpakning – og denne service vælges under hvert produkt. Møbler og enkelte andre varer pakkes ikke ind pga. størrelsen.

Returret
Kan gaver byttes?
Vi sætter byttemærke på vores varer og du/gavemodtageren har altid 30 dages fuld returret. Bestiller du i god tid – er det stadigvæk ikke noget problem at få varen byttet selvom de 30 dage skulle blive overskredet.

Bestilling fra institution/ kommune
Jeg ønsker at foretage en bestilling til en institution og skal bruge en elektronisk faktura.. Hvad gør jeg?
Du foretager en bestilling via hjemmesiden på normalvis. Institutionens EAN nummer påføres når du udfylder kundeoplysninger. Du vælger herefter EAN faktura som betaling. I vil indenfor nogle dage modtage en elektronisk faktura.

Sikkerhed
Er det sikkert at bruge mit dankort når jeg handler hos jer?
Ja, det er helt sikkert at handle hos Pif Paf Puf. Betalingen med kort foregår via en sikret side, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er kun PBS der har adgang til daterne vedr. betalingen. Hverken Pif Paf Puf eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data der udveksles.


Fandt du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 35 43 11 40